Taking into account the emissions of heat energy and motor fuel vapors in the criteria-based assessment of the ecological safety level of exploitation process of reciprocating ice - Polishchuk, T. R.; Kasyonkina, N. D.; Shpotya, M. O.; Kondratenko, O. M. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
The study proposes and applies approaches to take into account the mass hourly emissions of motor fuel vapor and heat energy in the criteria-based assessment of the ecological level of exploitation process of power plants with reciprocating internal combustion engine.

У дослідженні пропонуються та застосовуються підходи до врахування масових годинних викидів парів моторного палива та теплової енергії при критеріальному оцінюванні рівня екологічної безпеки процесу експлуатації енергоустановок з поршневим ДВЗ.
Врахування викидів теплової енергії та парів моторного палива при критерійному оцінюванні рівня екологічної безпеки процесу експлуатації поршневого ДВЗ
Keywords: fuel vapor emission; heat energy polution; criteria-based assessment; reciprocating internal combustion engine; vehicle; ecological safety; environment protection technologies; викид парів палива; викид теплової енергії; критеріальне оцінювання; поршневий двигун внутрішнього згоряння; автотранспортний засіб; екологічна безпека; технології захисту навколишнього середовища