Межі застосування функціоналу правдоподібності при оцінці параметрів сигналу - Альошин, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
У роботі показано, чому метод максимуму ФП можна застосовувати тільки для обробки результатів вимірювань параметра сигналу і не слід застосовувати для вимірювань і чому він приводить до суттєвих помилок у теорії і побудові інформаційно-вимірювальних систем.

There is issue in the work: why the maximum method of the limits likehood function is possible to use for the measuring results work; why cannot to use for measuring and why it go to the big errors in the theory and building of the measure and information system.
Keywords: фільтрація сигналів; сигнальна функція; метод максимуму; потенціальна точність; інтегральне представлення; likehood function; measurings; signal filtration; signal function