Экспериментальное исследование КПД редуктора с промежуточными телами качения - Стрельников, В. Н.; Суков, Г. С.; Волошин, А. И. (НТУ "ХПИ", 2008)
Отримано експериментальні залежності ККД редуктора із проміжними тілами кочення від частоти обертання вхідного вала, при різних навантаженнях прикладених до вихідного вала.

Experimental dependences of efficiency of a gearbox with intermediate bodies of a rolling from a rotational speed of the input shaft are received atvarious loadings affixed to an output shaft.
Keywords: крутящий момент; порошковый тормоз; коэффициент тэнзометрии; электродвигатель; редуктор