Методичні вказівки до виконання розрахункового завдання з дисципліни "Бізнес-діагностика" - Гуцан, Олександр Миколайович (My University, 2023)
Метою розрахункового завдання є зміцнення отриманих теоретичних і практичних знань по дисципліні «Бізнес-діагностика». Завдання сприяє зміцненню й систематизації в студента набутих знань і формує вміння творчо мислити, використовуючи при цьому свої здібності при вирішенні практичних проблем бізнес-діагностики. Для виконання поставленої мети розрахункове завдання містить два розділи: теоретичний і практичний. У теоретичному розділі студенту пропонується на підставі вивчення літературних джерел виконати аналіз стану поставленого питання. У практичній частині необхідно виконати відповідні розрахунки.
Keywords: методичні вказівки; підприємство; діагностика; бізнес; конкуренція; кадри; випуск продукції