Надточій, Д. К.Варанкіна, Олександра Олександрівна2024-04-082024-04-082020Надточій Д. К. Біотехнологія кефіру підвищеної харчової цінності / Д. К. Надточій, О. О. Варанкіна // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 242.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/76237ukкефіркефірні грибкимолочнокислі бактеріїсироп з топінамбуруБіотехнологія кефіру підвищеної харчової цінностіArticle