Сувенірна продукція як один із важливіших засобів реклами для компанії - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Дятлова, Д. С. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розглядається термін « рекламний сувенір » з точки зору його маркетингових можливостей. Приводиться п’ять його трактувань, які досліджували автори у цій галузі. Визначено, яку роль відіграє сувенірна продукція у сучасному світі для компаній. Пропонується ряд правил, яких треба дотримуватися фірмі, щоб використання сувенірної продукції було ефективним для її розвитку.

The term «souvenir advertising» is introduced in the article, in terms of its marketing opportunities. Five interpretations of the term, which authors of this area researched, are given. The role of souvenirs for companies in the modern world is defined. There is a number of rules that should be respected by the company for the effective usage of souvenirs for its development
Souvenirs as one of the important means of advertising for the company
Keywords: маркетинг; маркетингові комунікації; реклама; фірмовий стиль; ефективність; сувенір; marketing; marketing communications; advertising; corporate identity; efficiency