Господарські рішення щодо управління витратами на підприємствах машинобудування - Ларка, Андрій Володимирович; Лаврентьєва, Людмила Сергіївна; Саліхова, І. О. (НТУ "ХПІ", 2011)
Наведено види господарських рішень щодо управління витратами підприємства. Запропоновано альтернативні варіанти реалізації рішень та критерії для здійснення остаточного вибору.

The kinds of the economic decisions relatively expenses management of the enterprises is shown. The alternative variants of the decisions realize and evaluate criteria to make final choice are given.
Keywords: діяльність підприємств; ринкові умови; аналіз альтернатив; критерій оцінки; реалізацїя господарських рішень; конкурентні переваги