Питання професійної безпеки та гігієни праці - Березуцький, Вячеслав Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Висвітлено актуальність та вирішення питань професійної безпеки та гігієни праці у світі, запропоновані основні напрями щодо покращення умов праці на прикладі OSHA.

The relevance and solutions to occupational safety and health issues in the world are highlighted, and basic directions for improving OSHA’s working conditions are suggested.
Issues occupational safety and hygiene
Keywords: працівник; небезпека; захворювання; умови праці; occupational health; worker; hazard; diseases