Розвиток педагогічної майстерності у майбутніх викладачів в умовах навчання в магістратурі - Солодовник (Бутенко), Тетяна Олександрівна; Бударіна, Олександра Сергіївна (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті автори розглядають поняття педагогічної майстерності. Окремо виділяють такі методи розвитку педагогічної майстерності як особистісно-орієнтоване навчання та психолого-педагогічний тренінг, що сприяють розвитку особистості майбутнього педагога, його самореалізації та самоактуалізації.

The authors in the article describe methods of pedagogical skills of the future teachers. Especially allocate techniques such as student-centered learning and psycho-pedagogical training, which contribute to the development of the personality of the future teacher, their self-realization and self-actualization.
Development of pedagogical skills of the future teachers in conditions of studying in a master degree
Keywords: професійна діяльність; професійна компетентність; особистісно-орієнтоване навчання; психолого-педагогічний тренінг; professional activity; professional competence; pedagogical skills; student-oriented