Щодо забезпечення техногенної безпеки при ліквідації наслідків транспортних подій - Євтушенко, Єгор Дмитрович; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (My University, 2022)
Сучасність вимагає розвитку залізничної інфраструктури в Україні, а також належної уваги до питань забезпечення техногенної безпеки при ліквідації наслідків транспортних подій.
Keywords: техногенна безпека; транспорта подія; надзвичайна ситуація; залізнична інфраструктура