ЕМА товщиномерія. (Огляд) - Сучков, Григорій Михайлович; Петрищев, О. М.; Десятніченко, Олексій Володимирович; Юданова, Ніна Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Виконано аналіз інформаційних джерел з методів, приладів, установок та систем товщинометрії виробів при використанні електромагнітно-акустичного способу збудження та прийому ультразвукових імпульсів. Визначені напрямки вдосконалення розглянутого виду контролю.

The analysis of information sources for methods, instruments and systems of thickness measuring for electromagnetic acoustic type of excitation and receiving has been executed. The basic directions for betterment of this control type have been designated.
Keywords: неруйнівний контроль; товщина виробів; електромагнітно-акустичний спосіб; ультразвукові коливання; ЕМА перетворювач