Расчет оптимального времени цикла работы регенераторов плавильных печей - Кошельник, Александр Вадимович; Хавин, Евгений Валерьевич; Гордиенко, Елена Петровна (НТУ "ХПИ", 2009)
Наведено результати розрахунків по визначенню оптимального часу циклу роботи регенеративних теплообмінників з нерухомою вогнетривкою насадкою плавильних скловарних печей при використанні різних типів теплоакумулюючих елементів.

The results of calculations of the optimum operation cycle duration for glass melting furnaces regenerative heat exchangers with stationary refractory checkerwork under various heat-retaining elements types usedare presented.
Keywords: теплотехнологический процесс; газообразное топливо; температурный режим; цикл теплообмена; стекловаренные печи; огнеупоры