Підтримка електроакумулювання на рівні прийняття рішень - Чайковська, Є. Є. (НТУ "ХПІ", 2012)
Запропоновано підтримувати електроакумулювання на основі оцінки зміни теплової акумулюючої ємності.

It is suggested to support electro accumulation on the basis of estimation of change of heat accumulation capacity.
Support for electro accumulation on decizion – maiking level
Keywords: вітроенергетичні установки; зміна напруги; заряд; electro accumulation