Першість харків'ян у гуманітарних науках - Шудрик, І. О. (НТУ "ХПІ", 2012)
У статті наводяться конкретні приклади першості харків’ян в гуманітарних науках, серед них були також іноземці, які працювали у Харкові.

The article provides with the concrete examples of the priority of the kharkivites in humanities, among them there were foreigners who have been working in Kharkiv.
Keywords: лауреат Нобелівської премії; Слобожанщина; вчений; Nobel Prize winner; Slobozhanschyna; scientist