Сигналізатор рівня - Дубовець, Олексій Миколайович; Литвиненко, Ігор Іванович; Подустов, Михайло Олексійович; Власова, Тетяна Володимирівна (НТУ "ХПІ", 2013)
Спосіб термічної обробки сталей включає індукційне нагрівання під загартування струмами високої частоти (СВЧ) та подальший відпуск. Нагрівання під час відпуску здійснюють за допомогою СВЧ зі швидкістю Vнагр. > 100 °С/с безперервно на тому ж обладнанні, що і загартування, з пониженням питомої потужності.
Keywords: патенти; корисна модель; вимірювальна техніка