Структура та фактори формування внутрішнього іміджу організації - Дуднєва, Ю. Е. (НТУ "ХПІ", 2010)
В статті розглянуто основні компоненти внутрішнього іміджу організації, сучасні підходи до їх визначення та фактори, що впливають на формування бажаного внутрішнього іміджу організації.

The main components of the structure of organization's internal image, modern approaches to their determination, and factors which influence on desirable internal image formation are discussed in the article.
Keywords: організація; імідж; внутрішній імідж; корпоративна культура; соціально-психологічний клімат; імідж керівника