Математична модель трифазного асинхронного мотора в однофазному стані - Чабан, Василь Йосипович; Гоголь, Зорана Іванівна (НТУ "ХПІ", 2011)
Пропонується математична модель трифазного асинхронного мотора в однофазному стані із-за відсутності конденсаторної батареї. Диференціальні рівняння електромеханічного стану записано в нормальній формі Коші. Передбачено стрібкоподібну зміну струмів в комутаційних процесах. Подаються результати комп'ютації перехідних процесів

In the paper, a mathematical model of a three-phase induction motor without a capacitor bank in a single-phase state is introduced. Differential equations of the electromechanical state are given in normal Cauchy’s form. Current jumping under commutation is taken into consideration. Results of transient process computation are given
A mathematical model of a three-phase induction motor in a single-phase state
Keywords: комп'ютація перехідних процесів; форма Коші; комутаційні процеси; струм; three phase induction motor; single-phase state; mathematical model