Інноваційний розвиток підприємства - Шиян, Наталія Іванівна (Друкарня Мадрид, 2019)
Викладено теоретичний матеріал, контрольні питання, тестові завдання з дисципліни «Інноваційний розвиток підприємства». Теоретична частина вміщує узагальнений курс з інноваційного розвитку підприємства. Для здобувачів усіх рівнів вищої освіти і викладачів вищих навчальних закладів, фахівців, що займаються питаннями інновацій.
Keywords: навчальний посібник; економічний розвиток; інноваційний розвиток; інформаційні комунікації; ринок; інновації; бізнес-моделі; стратегії