Методичні вказівки до самостійної роботи студентів з дисципліни "Актуальні питання пивоваріння і технологій безалкогольних напоїв" - Чумак, Ольга Петрівна; Березка, Тетяна Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Дисципліна «Актуальні питання пивоваріння і технолоій безалкогольних напоїв» входить до складу рекомендованого переліку навчальних дисциплін варіативної частини освітньо-професійної програми підготовки магістрів спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Технології продуктів бродіння і виноробства».
Keywords: методичні вказівки; самостійна робота; пивоваріння; технології безалкогольних напоїв; харчові технології; технології продуктів бродіння