Просторова математична модель процесу гальмування колісного трактора Fendt 926 Vario - Бондаренко, Анатолій Ігорович (Технологічний центр, 2011)
У роботі представлена просторова математична модель процесу гальмування колісного трактора Fendt 926 Vario, що включає опис руху непідресорених і підресорених мас, модель взаємодії еластичних коліс з опорною поверхнею, яка дозволяє досліджувати вплив різноманітних чинників на процес гальмування трактора.

The spatial mathematical model of process of braking of the wheeled tractor Fendt 926 Vario is presented, which includes description of motion of unsprung and sprung the masses, model of co-operation of elastic wheels with an ground and allows to probe influence of various factors on the dynamics of process of braking of the wheeled tractor
Spatial mathematical model of process of braking the wheeled tractor Fendt 926 Vario
Keywords: рух непідресорених мас; рух підресорених мас; опорна поверхня; пружні елементи підвіски; демпфуючі елементи підвіски; коефіцієнт зчеплення; колесо