Методические подходы к оценке конкурентоспособности товара - Кочетова, Татьяна Ивановна; Волкова, И. В. (НТУ "ХПИ", 2009)
Наведено результати досліджень конкурентоспроможності нових вінілових шпалер на промисловому підприємстві за допомогою визначення показників і удосконаленню конкурентоспроможності шпалер.

The results of researches of competitiveness of new vinyl wallpapers are resulted in an industrial enterprise by determination of indexes and to the improvement of competitiveness of wallpapers.
Keywords: качество продукции; требования потребителя; виниловые обои; популярность марки; метод экспертных оценок