Засоби розвитку швидкісних здібностей юних легкоатлетів - Шестерова, Л. Є.; Аксьонов, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Стаття присвячена розвитку швидкісних здібностей у юних легкоатлетів. На думку фахівців всі вправи, спрямовані на розвиток швидкості, можна розподілити на три групи. Представлений комплекс вправ розрахований на почергове їх застосування протягом підготовчого періода річного циклу тренування.
Keywords: швидкісні здібності; вправи; юні легкоатлети; speed abilities; exercises; young athletes