Сутність антимонопольних комплаєнс-ризиків - Перерва, Петро Григорович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Харківський національний університет будівництва та архітектури, 2020)
Доведено, що термінологічне поняття "комплаєнс" не вживається ізольовано, а має пряме відношення до інших понятійних категорій, в результаті чого використовуються словосполучення: "антимонопольний комплаєнс", "антикорупційний комплаєнс", "репутаційний комплаєнс", "податковий комплаєнс", "комплаєнс персоналу" і т.п.
Keywords: антимонопольна політика; економіка; промислові підприємства