Модифікація підсистем захисту інформації на основі мереж Петрі - Супруненко, О. О. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглядаються проблеми розробки підсистем захисту програмного забезпечення. Пропонується проводити моделювання, аналіз та модифікацію підсистеми захисту програми на моделі, побудованій на основі модифікацій мереж Петрі.

In the article considered the problems of the development of subsystems protection software. It is proposed to carry out simulation, analysis and modification of sub-programs on protection model based on modifications of Petri nets.
Keywords: підсистеми захисту; алгоритм програми; мережі Петрі; комерційні програми; захист інформації; ліцензіний захист; security subsystem; algorithm programs; Petri nets