Міжнародний досвід адаптації до зміни клімату та можливості його застосування в Україні - Баранова, Антоніна Олегівна; Поляков, Микита Володимирович; Розно, Микола (CPN Publishing Group, 2022)
Світовий клімат змінюється. Ризики, що пов’язані з цими змінами є реальними, проте досить не визначеними. Вразливість суспільства до ризиків, що пов’язані зі змінами клімату, можуть посилити економічні та соціальні проблеми.
Keywords: клімат; парниковий газ; населення; екологічні наслідки; глобальне потепління