Ліквідація радіаційних аварій в Україні - Максименко, Олена Аркадіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
У статті розглянута структура та головні обов’язки підприємства, яке займається ліквідацією радіаційних аварій та незаконним обігом джерел іонізуючого випромінювання в Україні.

The article presents the structure and main responsibilities of the company, which deals with the elimination of radiation accidents and illicit trafficking of ionizing radiation sources in Ukraine.
Elimination of radiation accidents in Ukraine
Keywords: радіаційні аварії; джерела іонізуючого випромінювання; radiation accidents; sources of ionizing radiation