Спортивні клуби в структурі закладів вищої освіти - Темченко, В. О.; Акінін, Л. А.; Коник, Г. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Дослідження спрямоване на аналіз процесу створення спортивних клубів в закладах вищої освіти на прикладі Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Наведено передумови для створення та основні завдання роботи спортивного клубу.
Keywords: заклад вищої освіти; фізична культура; спорт; спортивний клуб; institution of higher education; physical culture; sport; sports club