Оцінка конкурентних переваг туристичного продукту - Перерва, Олександр Петрович; Романчик, Тетяна Володимирівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В доповіді доведено, що для успішної конкуренції на туристичному ринку необхідно чітко розуміти переваги свого продукту та постійно вдосконалювати його, орієнтуючись на зміну уподобань туристів та ринкові тенденції. Без такої роботи складно розраховувати на більш-стабільний комерційний успіх на ринку туристичних послуг.
Keywords: конкурентна перевага; конкуренція; маркетинг; туризм; гостинність; туристичні підприємства