Читаємо, слухаємо та говоримо англійською - Лазарєва, Ольга Ярославна; Ковтун, Олена Олександрівна; Чудовська, Тетяна Сергіївна (My University, 2023)
Медодичні вказівки є доповненням до основного курсу модуля «Формулювання ідей» і призначені для аудиторної та самостійної роботи студентів. Матеріали навчального видання охоплюють теми: “Discovering the past”, “What is job satisfaction”, “Selling dreams” and “The place we work or live in”. Кожний розділ містить кілька текстових, аудіо- та графічних матеріалів, що супроводжуються низкою вправ на розвиток різних аспектів мовлення. Основною метою модуля і методичних вказівок є формування і розвиток навичок вираження англійською мовою власних думок і висловлювань щодо певних тем, пов’язаних з повсякденним і професійним життям. Очікуємо, що студенти зможуть висловлювати свої ідеї на основі та у відповідь до інформації, наданої в автентичних англомовних текстових та аудіоматеріалах.
Read, listen and speak English
Keywords: методичні вказівки; граматика; іноземна мова; навчальний процес; педагогічна діяльність; розвиток навичок