Людський капітал в міжнародних і національних стандартах оцінки - Шигун, М. М.; Давидюк, Тетяна Вікторівна (Криворізький економічний інститут ДВНЗ "Криворізький національний університет ім. Вадима Гетьмана", 2011)
У статті проаналізовано положення міжнародних та європейських стандартів оцінки нематеріальних активів, обґрунтовано їх відповідність парадигмі оцінки бізнесу і нематеріальних активів, доведено необхідність інтеграції і гармонізації цих стандартів оцінки.
Keywords: міжнародні стандарти оцінки; європейські стандарти оцінки; людський капітал; нематеріальні активи; інтелектуальний капітал; бухгалтерський облік