Реконструкция поверхности сварочного шва по результатам сканирования вихретоковым датчиком - Левченко, Виктор Григорьевич (НТУ "ХПИ", 2011)
В роботі запропоновано метод реконструкції поверхні зварного шва на основі даних, отриманих в результаті сканування його поверхні вихрострумовими перетворювачами накладного та прохідного типів. Отримано результати сканування у вигляді графіків поверхні зварного шва за рахунок рішення зворотньої електромагнітної задачі.

The method of reconstruction of the surface of the weld on the basis of data obtained by scanning its surface plated transducer and passing types. Try the scan results in graphs surface of the weld due to reverse the decision of the electromagnetic problem.
Keywords: неразрушающий контроль; сварные соединения; вихретоковые методы; вихретоковый преобразователь; объект контроля