Інтелектуальні технології - Бердос, Максим Петрович; Косенко, Андрій Васильович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Інтелектуальні технології охоплюють широкий спектр інноваційних інструментів і методів для вирішення складних завдань. В доповіді особлива увага приділена машинному навчанню (Machine Learning). Це підгалузь штучного інтелекту, яка дозволяє комп'ютерам вчитися з даних і досвіду, а не явно програмуватися для виконання певних завдань. Машинне навчання використовується для прогнозування, класифікації, аналізу даних, рекомендаційних систем та інших задач.
Keywords: штучний інтелекту; види; аналіз; машинне навчання; бізнес; ефективність; підприємства