Некоторые закономерности горячего прессования нанопорошков монокарбида вольфрама - Геворкян, Эдвин Спартакович; Гуцаленко, Юрий Григорьевич (НТУ "ХПИ", 2008)
Розглянуто проблему гарячого пресування нанопорошків з монокарбіду вольфрама. Визначено механізм консолідації нанопорошків під додатковим впливом електрiчного струму.

The problem of a tungsten monocarbide hot pressing is investigated. The mechanism of consolidation for nanopowders under additional influence of the electric current is defined.
Keywords: тугоплавкие порошки; электрический ток; спекание; графитовые формы