Методичні вказівки по організації, проходженню та захисту звітів з переддипломної практики - Копп, Андрій Михайлович; Шматко, Олександр Віталійович; Літвінова, Юлія Сергіївна; Лютенко, Ірина Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні рекомендації до організації, проходження та захисту звітів з переддипломної практики студентами другого (магістерського) рівня підготовки спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення», освітньо професійної програми «Інженерія програмного забезпечення» розроблено для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня відповідно до вимог Закону України «Про освіту» від 5 вересня 2017 року, Закону України «Про вищу освіту» від 1 липня 2014 року, Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 08.04.1993 р. № 93, Стандарту вищої освіти України другого (магістерського) рівня галузі знань 12 – Інформаційні технології за спеціальністю 121 – Інженерія програмного забезпечення, затвердженого та введеного в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 17.11.2020 р. № 1424, Положення про порядок проведення практичної підготовки здобувачів вищої освіти Національного технічного університету «ХПІ» від 23.02.2024 р, Положення про порядок організації та проведення практично-орієнтованого навчання в Навчально-науковому інституті Комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» та відповідно до освітньо-професійної програми «Інженерія програмного забезпечення» другого (магістерського) рівня підготовки Національного технічного університету «Харківський політехнічного інституту» [1 -7]. Практика є обов’язковим освітнім компонентом, що належить до циклу професійноїпідготовки освітньої програми підготовки здобувачів вищої освіти. Здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми підготовки проходять переддипломну практику в І-ІІІ семестрах навчання, загальний обсяг практики складає 420 годин (1 4 кредитів ECTS).
Keywords: методичні вказівки; переддипломна практика; захист; магістратура; інженерія програмного забезпечення; проходження практики