Значення доробок В. М. Болтинського в аспекті розвитку вітчизняного тракторобудування - Кривоконь, О. Г. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглянуто монографію В. М. Болтинського «Робота тракторного двигуна при неталому навантаженні», проаналізовано основні ідеї, викладені в ній в аспекті використання для розвитку сучасного тракторобудування.

The article considers monograph of V. N. Boltinskyi «The work of the tractor engine at the nonpermanent loads», the main ideas contained in it are analyzed in the aspect of validity for the development of a modern tractor.
Keywords: сільське господарство; робота тракторного двигуна; нестале навантаження; коливання; tractor industry; agriculture; vibrations