Небезпека праці в сільському господарстві - Антипко, А. І.; Панчева, Ганна Михайлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Повідомлено про ризики під час праці в області сільського господарства та запропоновані можливі дії та заходи для їх мінімізації.

Risks during work in the field of agriculture were reported and possible actions and measures for their minimization were proposed.
Danger of work in agriculture
Keywords: сільське господарство; ризики; agriculture; risks