Харківські краєзнавчі книги-календарі "Гостинної на Дворянській" 2006–2025 років: історія проєкту - Красіков, Михайло Михайлович (Харківська державна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка, 2025)
Проаналізовано краєзнавчі книги-календарі на 2006–2025 роки, створені творчим колективом громадської організації клубного типу «Гостинна на Дворянській» та видані за сприяння корпорації «Рубаненко і партнери» в межах проєкту «Великі земляки».
Keywords: книги-календарі; краєзнавство; Харків; Гостинна на Дворянській