Психоемоційна підготовка спортсмена - Науменко, Марія Олексіївна; Олійник, Є. Г. (НТУ "ХПІ", 2010)
Cтаття присвячена проблемі психоемоційної підготовки спортсменів. Відомо, що крім гарної фізичної підготовки, індивідуальної спортивної майстерності для максимального використання морально-вольового потенціалу в досягненні високих спортивних результатів істотну роль відіграє психологічний настрій як безпосередньо кожної особистості, так і всього колективу в цілому

Аrticle is devoted to the problem of рsychoemotional training of athletes. It is known that in addition to good physical fitness, individual sports skills for max-imum use of moral and volitional capacity in achievement of high sport results an important role is played with the psychological mood of each person and the whole team
Psihoemotional preparation of sportsman
Keywords: педагогіка; спортивний досвід; спортивна майстерність; тренер; психотерапія; індивідуально-психологічні особливості; мотиваційні установки