Аналіз особливостей навчального процесу з фізичного виховання у період військового стану - Ковальов, Олег Володимирович; Бочкарев, С. В.; Тимко, Євген Миколайович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
У 2022 році навчальні заклади України вимушені були терміново перейти на дистанційну форму навчання в зв'язку з військовою агресією рф проти нашої країни [1]. Не стала винятком і кафедра фізичного виховання Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" (ФВ НТУ "ХПІ") [7-8]. Так як в університеті досить довго та успішно використовувалась корпоративна платформа від Microsoft Office 365 (далі О365) [1], а також такі додатки як Teams, Outlook, Forms, то саме їх використовували викладачі, вирішуючи завдання, що раптово виникли у період військового стану.
Keywords: дистанційна форма навчання; фізичне виховання; студенти; distance learning; physical education; students