Критерії та показники готовності до соціальної взаємодії у майбутній професійній діяльності студентів технічного профілю - Фалько, Карина Отеллівна; Мовчан, Яна Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Стаття присвячена проблемі формування готовності до соціальної взаємодії у майбутній професійній діяльності студентів технічного профілю. Проаналізовано вплив партнерської взаємодії в процесі спільної діяльності як фактор соціальної дієздатність майбутніх фахівців інженерно-технічного профілю. Сформульовано поняття «готовність» та розглянуто проблеми готовності під час професійної взаємодії. Визначено критерії та уточнено показники сформованості готовності до соціальної взаємодії майбутніх фахівців.

The article is devoted to the problem of formation of readiness for social interaction in future professional activity of students of technical profile. The influence of partnership interaction in the process of joint activity as a factor of social capacity of future specialists of engineering and technical profile is analyzed. The concept of “readiness” is formulated and the problems of readiness during professional interaction are considered. The criteria have been determined and indicators of the formation of readiness for social interaction of future specialists have been specified.
Сriteria and indicators of readiness for social interaction in future professional activity of students of technical profile
Keywords: соціальний контакт у професійній діяльності; критерії сформованості готовності до соціальної взаємодії; social contact in professional activity; criteria of formation of readiness for social interaction