Технологiчний аудит iнтелектуального продукту: комерцiйний потенцiал споживача - Косенко, Олександра Петрівна (Технологический центр, 2015)
Стаття присвячена створенню iнновацiйних методiв оцiнки комерцiйного потенцiалy iнтелектyально-iнновацiйних технологiй. Доведено, що важливим iндикатором ринкових можливостей iнтелектyальних технологiй є метод оцiнки патентiв, зважених з yрахyванням цитyвання. В якостi критерiю оцiнки запропоновано використовyвати технологiчний важiль, який вiдтворює мiрy здатностi iнновацiйного пiдприємства до трансферy технологiй.
Keywords: ринок; технології інтелектуальні; важіль технологічний; технології інноваційні