Сoставление динамических моделей сложных зубчатых передач - Самидов, Х. С.; Агаев, Ф. Ф. (НТУ "ХПИ", 2009)
У роботі ставиться завдання про складання динамічної моделі головного приводу токарного патронно-центрового верстата 1М63БФ30С1 з оперативною системою управління (ОСУ).

In this work a task is put about drafting of dynamic model of main drive of cartridge-central lathe with operative control the system (WASP).
Keywords: токарный патронно-центровой станок; привод; валы; моменты инерции; прогибы; крутильная податливость