Вивчення дифузії азотованої сталі після термічної обробки за допомогою моделювання - Шевченко, Світлана Михайлівна; Терлецький, Олександр Семенович; Реброва, Олена Михайлівна; Протасенко, Тетяна Олександрівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Метою даної роботи є вивчення дифузійних процесів при іонноплазмовому азотуванні і подальшої термообробки пуансонів з легованої конструкційної сталі 38Х2МЮА за допомогою моделювання.
Keywords: іонне азотування; моделювання фізичних завдань; пуансон; методом кінцевих елементів