Протипожежне водопостачання - Петухова, Олена Анатоліївна; Андронов, Володимир Анатолійович; Горносталь, Стелла Анатоліївна; Черепаха, Ростислав Елійович (Національний університет цивільного захисту України, 2022)
Підручник являє собою навчальне видання з навчальної дисципліни «Протипожежне водопостачання» для підготовки фахівців за освітньо-професійними програмами «Пожежна безпека», «Аудит пожежної та техно-генної безпеки», «Пожежогасіння та аварійно-рятувальні роботи» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти в галузі знань 26 «Цивільна безпека» за спеціальністю 261 «Пожежна безпека». Підручник містить систематизоване викладення навчальної дисципліни «Протипожежне водопостачання» та відповідає програмі дисципліни.
Keywords: підручник; протипожежне водопостачання; пожежа; пожежогасіння; насоси; системи водопостачання