Порівняльний аналіз інтелектуально-інформаційних систем управління торговельними підприємствами - Білоцерківський, Олександр Борисович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
У роботі проведено порівняння інтелектуально-інформаційних систем для управління торговельними підприємствами. Використовуючи результати порівняння СRM-систем, проведено їх рейтингове оцінювання. Визначено, що найвищий рейтинг мають такі СRM-системи: bpm online sales, 1C і Bitrix 24.
Keywords: інтелектуально-інформаційні системи; управління торговельними підприємствами; CRM-системи; рейтингове оцінювання