Моделювання системи накопичення електроенергії як високоманевреної потужності з застосуванням в різних вузлах енергосистеми - Івахнов, Андрій Віталійович; Лазуренко, Олександр Павлович; Федорчук, Станіслав Олегович (ФОП Панов А. М., 2018)
Запропоновано аналіз проблем дотримання балансу в енергосистемі з метою створення універсальної моделі для дослідження впливу систем накопичення електроенергії на якість електроенергії.

The analysis of a problem of balance in a power grid is offered aiming at making a universal model for researching the impact of energy storage systems on the quality of electricity.
Modelling of energy storage systems as highly-maneuvering power by using it in various nodes of power grid
Keywords: електростанції; прогноз генерації електроенергії; фізико-математичні процеси; програмні коди; power grid; highly-maneuvering power; quality of electricity