Формування професійних умінь у бакалаврів хімічного профілю в процесі фундаментальної підготовки - Соколова, Тетяна Володимирівна; Воробйова, Євгенія Вячеславівна (НТУ "ХПІ", 2017)
У статті розглядаються питання формування вмінь у студентів під час вивчення фундаментальної дисципліни, яка має велике значення для підготовки бакалаврів хімічного профілю. Визначені методи формування умінь і навичок.

The article considers the questions of formation of skills of the students in the study of a fundamental discipline which is of great importance for the preparation of bachelors of chemical profile. Identified methods of formation and skills.
The formation of professional skills of bachelors of chemical profile in the process of basic training
Keywords: формування уміння; фундаментальні дисципліни; навички; інформаційні технології; інтернет; прогресивні педагогічні технології