Роль та відповідальність викладача у визначенні та впровадженні дидактичних аспектів формування науково-дослідницької компетентності магістрів психолого-педагогічного напряму підготовки - Ігнатюк, Ольга Анатоліївна; Тарасов, Максим Олексійович (НТУ "ХПІ", 2018)
У статті обговорюються питання ролі та відповідальності викладача у визначенні та впровадженні дидактичних аспектів формування науково- дослідницької компетентності магістрів психолого-педагогічного напряму підготовки.

The article informs about the role and responsibility of the teacher in defining and implementing didactic aspects of the formation of the research competence of the masters of the psychological and pedagogical direction of training.
The role and responsibility of the teacher in the definition and implementation of didactic aspects of the formation of the research competence of the masters of the psychological and pedagogical direction of training
Keywords: діяльність професійна; мислення творче; особистість; didactic aspects; research competence