Розробка моделі та програмного забезпечення для розрахунку часу евакуації при пожежі в ТРЦ - Мишур, Д. О.; Бєгун, В. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Наведено опис моделі та програмного забезпечення для розрахунку часу евакуації з ТРЦ.

A description of the model and software for calculating the evacuation time from the shopping and entertainment center is given.
Development of model and software for evacuation time from TEC in case of fire calculation
Keywords: пожежна безпека; час евакуації; торгово-розважальні центри; fire safety; evacuation time; shopping and entertainment centers