Ефективність та форми проведення пішохідного туризму - Кльован, Аліна Дмитрівна; Перерва, Петро Григорович (Полтавський державний аграрний університет, 2024)
В доповіді визначено, що пішохідний туризм - це вид в достатній мірі проста і не складна форма туризму, яка поєднує в собі фізичні навантаження, оздоровлення та пізнання природи. Основна мета піших прогулянок - пройти групу за встановленим маршрутом по злегка пересіченій місцевості. Пішохідний туризм характеризується простотою підготовки і проведення туристичних поїздок, відносною простотою в організації відпочинку на привалі
Keywords: види туризму; індустрія гостинності; пішохідний туризм; ефективність; туристичні підприємства